Ηλιέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης: Η Φυσική Αγκαλιά της Υγείας

Στη σημερινή εποχή όπου η υγιεινή διατροφή και η φροντίδα της υγείας έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, το ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο εκλεκτούς συμμάχους μας στην καθημερινή μας διατροφή.

Ο Θησαυρός της Φύσης σε κάθε Σταγόνα

Το ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης προέρχεται από τους σπόρους ηλίανθου, και η διαδικασία παραγωγής του στο εργαστήριο "Γιαχανάς" στην Ορεστιάδα, ακολουθεί αυστηρά τη μέθοδο της "Ψυχρής Έκθλιψης". Αυτό σημαίνει ότι το ηλιέλαιο παράγεται με απλή πίεση, χωρίς να υπερβαίνει τους 24 βαθμούς Κελσίου, και φιλτράρεται με φυσικά χάρτινα φίλτρα, χωρίς τη χρήση χημικών μεθόδων ή προσμίξεων.

Ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης

Από θρακιώτικους σπόρους ηλίανθου, με τη μέθοδο της απλής συμπίεσης του καρπού! 

Διατροφική Αξία και Γεύση από τη Φύση

Η φυσική αυτή διαδικασία εξασφαλίζει ότι το ηλιέλαιο διατηρεί όλα τα ωφέλημα συστατικά που είναι καλά γνωστά για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, προσφέροντας ταυτόχρονα μια απολαυστική γεύση και άρωμα.

Η Επιλογή της Υγείας και της Φύσης

Το Ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης Γιαχανάς είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες PET 1 λίτρου, 2 λίτρων και 5 λίτρων. Όλα τα προϊόντα μας παράγονται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, χωρίς καμία θερμική ή άλλη επεξεργασία, και φιλτράρονται με απλά φίλτρα χάρτου. Έτσι, διατηρούν ακέραια όλα τα ωφέλημα συστατικά, γεύσεις και αρώματα που προσφέρει η φύση!

Εργαστήριο "Γιαχανάς": Ποιότητα από την Πηγή της Φύσης

Το εργαστήριο "Γιαχανάς" αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία παραγωγής προϊόντων από ελαιούχους καρπούς και σπόρους. Παράγουμε έλαια ψυχρής έκθλιψης, βούτυρα και άλευρα ελαιούχων καρπών και σπόρων - προϊόντα της φύσης, υψηλής διατροφικής αξίας, που προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που η φύση μας παρέχει!

Συμπεράσματα:

Το ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης από το εργαστήριο "Γιαχανάς" αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν μια υγιεινή και νόστιμη διατροφή. Με αυστηρές πρακτικές παραγωγής και την χρήση της μεθόδου της ψυχρής έκθλιψης, απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της φύσης σε κάθε σταγόνα!

Επιλέξτε το ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης Γιαχανάς για μια διατροφή πλούσια σε γεύση και υγεία. Περιηγηθείτε στον ιστότοπο giachanas.gr και ανακαλύψτε την αγκαλιά της φύσης στη διατροφή σας!

Το Ηλιέλαιο Γιαχανάς Ψυχρής Έκθλιψης διατηρεί όλα τα ωφέλιμα συστατικά  για τον ανθρώπινο οργανισμό.


Γιατί ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης «Γιαχανάς»;

Το ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης έχει ξανθωπό χρώμα, έντονο άρωμα ηλιόσπορου, είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και περιέχει λεκιθίνη η οποία είναι πολύ χρήσιμη για τη διατήρηση ενός υγιούς νευρικού συστήματος. Περιέχει τις βιταμίνες Α, D και Ε, πολυακόρεστα λίπη αποτελεσματικά στη μείωση της χοληστερόλης και βοηθά στην καλή ορμονική δραστηριότητα. Επίσης έχει αντιγηραντική δράση και λύνει γαστρικά προβλήματα λόγο της χαμηλής οξύτητας του.

Γιατί ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης;

Τα κοινά «εξευγενισμένα» ή αλλιώς «ραφιναρισμένα» σπορέλαια παράγονται στους 150ο με 200ο με τη χρήση χημικών πρόσθετων για την άντληση όσο το δυνατόν περισσότερης ποσότητας λαδιού  από τον καρπό, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πολλά από τα συστατικά του ηλιέλαιου.

Γιατί ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης «Γιαχανάς»;

Το ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης «Γιαχανάς» είναι ένα προϊόν της φύσης, υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς προσμίξεις, πρόσθετα ή συντηρητικά για να προσφέρει πλούσια γεύση και άρωμα καρπού στην κουζίνα σας!

Τι είναι το Πιεστήριο Ελαιούχων Σπόρων Ψυχρής Έκθλιψης «Γιαχανάς»;

Το εργαστήριο ‘’Γιαχανάς’’ είναι μια σύγχρονη εταιρεία παραγωγής προϊόντων από ελαιούχους σπόρους.Παράγουμε έλαια ψυχρής έκθλιψης, βούτυρα και άλευρα καρπών, ταχίνι ολικής, φυστικοβούτυρο, πάστα κολοκυθόσπορου, βούτυρο φουντουκιού, αμυγδαλόπαστα ηλιέλαιο, κολοκυθέλαιο, σησαμέλαιο, αμυγδαλέλαιο, καρυδέλαιο και άλλα πολλά…

Ηλιέλαιο Γιαχανάς: Ένας θησαυρός στην κουζίνα σας!

Το ηλιέλαιο Γιαχανάς, χρησιμοποιείται σε κάθε είδος μαγειρικής: ωμό στις σαλάτες (σαν dressing), στην παρασκευή γλυκών, για πίτες, για σάλτσες και μαγιονέζες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τηγάνισμα και σοτάρισμα χαρίζοντας περισσότερη υγεία στα τηγανητά και κάνοντας τα πιο «ελαφριά». Ιδανικό για ελαφρύ μαγείρεμα στην κατσαρόλα και ως dressing σε εδέσματα του φούρνου ή μαγειρεμένα στον ατμό.

Το Ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης Γιαχανάς διατίθεται σε συσκευασία PET 1ltr, 2ltr και 5ltr μέσω του eshop μας: giachanas.gr/shop

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2552303060

Ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης