Ειδικές Τιμές για Επαγγελματίες

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ imageΧΟΝΔΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ imageΧΟΝΔΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ image

Εάν ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας σε μεγαλύτερες ποσότητες είτε για μεταπώληση ή για μαζική χρήση συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποσταλεί ο τιμοκατάλογος χονδρικής:

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ή ζητήστε να σας καλέσουμε!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας αποστείλουμε τον τιμοκατάλογο χονδρικής και να σας λύσουμε τυχών απορίες και εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Φυσικά μπορείτε να με καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

tel: (0030) 2552303060
mob: (0030) 6942018129

Αναστάσιος Παπαδόπουλος
*
*
*

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες για Επαγγελματίες!

Συσκευασίες για Επαγγελματίες

Στη διάθεσή σας για να συσκευάσουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή αυτές των πελατών σας, σε επαγγελματικές μικρές, μεγάλες ή ειδικές συσκευασίες.

Προϊόντα Φασόν - (white label)

Σε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής κατά παραγγελία με τη δική σας επωνυμία και ετικέτα, σε συσκευασίες και ποσότητες σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα Γιαχανάς είναι πιστοποιημένα και διενεργούνται ταχτικά μικροβιολογικοί έλεγχοι και αναλύσεις. Οι πρώτες ύλες είναι προέρχονται αποκλειστικά από παραγωγούς του νομού Έβρου της θρακικής γης.

Χονδρική και Λιανική Διάθεση. Άμεση αποστολή Πανελλαδικά και με αντικαταβολή.

Εάν ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας σε μεγαλύτερες ποσότητες είτε για μεταπώληση ή για μαζική χρήση συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποσταλεί ο τιμοκατάλογος χονδρικής, αφού πρώτα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο που θα σας αφήσετε για να συνομιλήσουμε


Τα βούτυρα ελαιούχων καρπών προσφέρουν μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για την αύξηση της πρόσληψης θρεπτικών ουσιών και τη βελτίωση της γενικής υγείας. Είναι ένας πρακτικός τρόπος για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία σε γεύματα και σνακς καθημερινά.

Χονδρική και Λιανική Διάθεση.

Άμεση αποστολή Πανελλαδικά και με αντικαταβολή.

Βούτυρα Ελαιούχων Καρπών Τιμές Χονδρικής


Τα βούτυρα ελαιούχων καρπών και σπόρων αποτελούν μια αναδυόμενη τάση στον κόσμο της υγιεινής διατροφής, προσφέροντας μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για όσους επιδιώκουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


Με μια πληθώρα επιλογών όπως το Φυστικοβούτυρο, η Αμυγδαλόπαστα, το Ταχινί ολικής άλεσης, η πάστα Κολοκυθόσπορου και το βούτυρο Φουντουκιού, αυτά τα προϊόντα είναι γνωστά για τα εξαιρετικά οφέλη που προσφέρουν για τον οργανισμό, την υγεία και τη γεύση.

Για Επαγγελματιες Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ή ζητήστε να σας καλέσουμε!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας αποστείλουμε τον τιμοκατάλογο χονδρικής και να σας λύσουμε τυχών απορίες και εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Φυσικά μπορείτε να με καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • tel: (0030) 2552303060
  • mob: (0030) 6942018129

Αναστάσιος Παπαδόπουλος