Γιατί να προτιμήσω έλαια ψυχρής έκθλιψης;

Η εκχύλιση του ελαίου διενεργείται με την πλέον φυσική μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, καθώς τα έλαια παράγονται με απλή πίεση των σπόρων, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 24 οC και φιλτράρονται με την μέθοδο καθίζησης με απλά φίλτρα χάρτου χωρίς καμιά χρήση χημικών μεθόδων και προσμίξεων (τα κοινά εξευγενισμένα σπορέλαια παράγονται στους 150 έως και 200 οC χρησιμοποιώντας χημικά πρόσθετα για την εκχύλιση τους).


Με αυτόν τον τρόπο δεν καταστρέφονται τα ωφέλιμα συστατικά του ελαίου και διατηρείται το άρωμα και η γεύση του. Αυτό είναι που κάνει τα προϊόντα μας καινοτόμα και ποιοτικά. Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας προσιτά στον καταναλωτή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός!

Παράγουμε Ηλιέλαιο, Κολοκυθέλαιο, Σησαμέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, Καρυδέλαιο, πάστα Φιστικιού, πάστα Κολοκυθιού, πάστα Φουντουκιού, πάστα Αμυγδάλου, πάστα Σησαμιού,  Ταχίνι ολικής, σκόνη (αλεύρι) Αμυγδάλου, πρωτεΐνη Κολοκυθόσπορου, αλεύρι Σησαμιού, αλεύρι Καρυδιού, αλεύρι Ηλιόσπορου, γευστικά ροφήματα Αμυγδάλου, ρόφημα Κολοκυθόσπορου, ρόφημα Ηλιοτρόπιου και άλλα πολλά. 

Δείτε όλη μας τα προϊόντα: giachanas.gr

Προϊόντα της Φύσης, Υψηλής Διατροφικής Αξίας με όλα τα Θρεπτικά Συστατικά και βιταμίνες!