Πιεστήριο Ελαιούχων Σπόρων Ψυχρής Έκθλιψης Γιαχανάς

Το εργαστήριο ‘’Γιαχανάς’’ είναι μια σύγχρονη εταιρεία παραγωγής προϊόντων από ελαιούχους σπόρους η όποια δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Η παραγωγή των προϊόντων “Giachanas” πραγματοποιείται με την φυσική μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την παραγωγή φυσικών βρώσιμων προϊόντων πιστοποιημένα με ISO 22000.

Παράγουμε (κατόπιν παραγγελίας) Έλαια Ψυχρής Έκθλιψης: Ηλιέλαιο, Κολοκυθέλαιο, Σησαμέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, Καρυδέλαιο, Ηλιανθέλαιο, Λινέλαιο, Κανναβέλαιο, Κανναβουρέλαιο, Φυστικέλαιο και έλαιο γαϊδουράγκαθου.

Επίσης παράγουμε βούτυρα και πάστες χωρίς καμία απολύτως πρόσμιξη και φυσικά χωρίς ίχνος συντηρητικών. Ετοιμάζουμε για σας μόνο κατόπιν παραγγελίας πάστα Φιστικιού (φυστικοβούτυρο), πάστα (βούτυρο) Κολοκυθόσπορου, πάστα Φουντουκιού (βούτυρο από φουντούκια), πάστα – βούτυρο Αμυγδάλου, πάστα Σησαμιού το γνωστό  Ταχίνι ολικής άλεσης.

Παράγουμε καθημερινά ολόφρεσκα και υγιεινά έλαια, πάστες και άλευρα καρπών.

Παράγουμε κατόπιν παραγγελίας Άλευρα καρπών σε μορφή σκόνης από καρπούς Αμυγδάλου, πρωτεΐνη Κολοκυθόσπορου, αλεύρι Σησαμιού, αλεύρι Καρυδιού, αλεύρι Ηλιόσπορου

Ακόμη παράγουμε γευστικά ροφήματα Αμυγδάλου, ρόφημα Κολοκυθόσπορου, ρόφημα Ηλιοτρόπιου και άλλα πολλά.

Τέλος σε μας θα βρείτε φρεσκοαλεσμένο Αλεύρι ΖΕΑΣ σε διάφορες συσκευασίες.


Όλα μας τα προϊόντα παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας αμέσως μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας!


Έχοντας ως προτεραιότητα τον καταναλωτή η περισυλλογή των σπόρων γίνεται με την προσεχτική διαλογή από τις εύφορες πεδιάδες της θρακικής γης διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων.

Προϊόντα της Φύσης, Υψηλής Διατροφικής Αξίας με όλα τα Θρεπτικά Συστατικά και βιταμίνες!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα εάν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Παπαδόπουλος

tel: (0030) 2552303060
mob: (0030) 6942018129

email: giachanas.gr@gmail.com

website: giachanas.gr

facebook.com/giachanas.gr/

instagram.com/giachanas.gr/

Κανάλι στο youtube: http://bit.ly/giachanas