Γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα Γιαχανάς;

Γιατί η εκχύλιση του ελαίου γίνεται με την πλέον φυσική μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, καθώς το έλαιο παράγεται με απλή πίεση των σπόρων, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 40οC και φιλτράρεται δίχως τη χρήση χημικών με απλά φίλτρα χάρτου (σε αντίθεση με τα κοινά εξευγενισμένα σπορέλαια που παράγονται στους 150 εως και 200οC και χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα για την εκχύλιση τους).

Με αυτόν τον τρόπο δεν καταστρέφονται τα ωφέλιμα συστατικά του ελαίου και διατηρείται το άρωμα και η γεύση του. Αυτό είναι που κάνει τα προϊόντα μας καινοτόμα και ποιοτικά. Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας προσιτά στον καταναλωτή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός! 

Παράγουμε Ηλιέλαιο, Κολοκυθέλαιο, Σησαμέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, Καρυδέλαιο, πάστα Φιστικιού, πάστα Κολοκυθιού, πάστα Φουντουκιού, πάστα Αμυγδάλου, πάστα Σησαμιού,  Ταχίνι ολικής, σκόνη (αλεύρι) Αμυγδάλου, πρωτεΐνη Κολοκυθόσπορου, αλεύρι Σησαμιού, αλεύρι Καρυδιού, αλεύρι Ηλιόσπορου, γευστικά ροφήματα Αμυγδάλου, ρόφημα Κολοκυθόσπορου, ρόφημα Ηλιοτρόπιου και άλλα πολλά. 

Δείτε όλα μας τα προϊόντα:

giachanas.gr