Ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης

Από θρακιώτικους σπόρους ηλίανθου, με τη μέθοδο της απλής συμπίεσης του καρπού! 

Η εκχύλιση του ηλιέλαιου που παράγουμε στο εργαστήριο «Γιαχανάς» στην Ορεστιάδα, πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη μέθοδο της «Ψυχρής Έκθλιψης».

Το ηλιέλαιο μας παράγεται με απλή πίεση σπόρων ηλίανθου, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 24 βαθμούς κελσίου και φιλτράρεται με τη μέθοδο της καθίζησης με απλά χάρτινα φίλτρα, χωρίς καμία χρήση χημικών μεθόδων ή προσμίξεων.

Έτσι το Ηλιέλαιο Γιαχανάς Ψυχρής Έκθλιψης διατηρεί όλα τα ωφέλιμα συστατικά  για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Γιατί ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης «Γιαχανάς»;

Το ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης έχει ξανθωπό χρώμα, έντονο άρωμα ηλιόσπορου, είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και περιέχει λεκιθίνη η οποία είναι πολύ χρήσιμη για τη διατήρηση ενός υγιούς νευρικού συστήματος. Περιέχει τις βιταμίνες Α, D και Ε, πολυακόρεστα λίπη αποτελεσματικά στη μείωση της χοληστερόλης και βοηθά στην καλή ορμονική δραστηριότητα. Επίσης έχει αντιγηραντική δράση και λύνει γαστρικά προβλήματα λόγο της χαμηλής οξύτητας του.

Γιατί ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης;

Τα κοινά «εξευγενισμένα» ή αλλιώς «ραφιναρισμένα» σπορέλαια παράγονται στους 150ο με 200ο με τη χρήση χημικών πρόσθετων για την άντληση όσο το δυνατόν περισσότερης ποσότητας λαδιού  από τον καρπό, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πολλά από τα συστατικά του ηλιέλαιου.

Γιατί ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης «Γιαχανάς»;

Το ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης «Γιαχανάς» είναι ένα προϊόν της φύσης, υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς προσμίξεις, πρόσθετα ή συντηρητικά για να προσφέρει πλούσια γεύση και άρωμα καρπού στην κουζίνα σας!

Τι είναι το Πιεστήριο Ελαιούχων Σπόρων Ψυχρής Έκθλιψης «Γιαχανάς»;

Το εργαστήριο ‘’Γιαχανάς’’ είναι μια σύγχρονη εταιρεία παραγωγής προϊόντων από ελαιούχους σπόρους.Παράγουμε έλαια ψυχρής έκθλιψης, βούτυρα και άλευρα καρπών, ταχίνι ολικής, φυστικοβούτυρο, πάστα κολοκυθόσπορου, βούτυρο φουντουκιού, αμυγδαλόπαστα ηλιέλαιο, κολοκυθέλαιο, σησαμέλαιο, αμυγδαλέλαιο, καρυδέλαιο και άλλα πολλά…

Ηλιέλαιο Γιαχανάς: Ένας θησαυρός στην κουζίνα σας!

Το ηλιέλαιο Γιαχανάς, χρησιμοποιείται σε κάθε είδος μαγειρικής: ωμό στις σαλάτες (σαν dressing), στην παρασκευή γλυκών, για πίτες, για σάλτσες και μαγιονέζες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τηγάνισμα και σοτάρισμα χαρίζοντας περισσότερη υγεία στα τηγανητά και κάνοντας τα πιο «ελαφριά». Ιδανικό για ελαφρύ μαγείρεμα στην κατσαρόλα και ως dressing σε εδέσματα του φούρνου ή μαγειρεμένα στον ατμό.

Το Ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης Γιαχανάς διατίθεται σε συσκευασία PET 1ltr, 2ltr και 5ltr μέσω του eshop μας: giachanas.gr/shop

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2552303060

Ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης